Våre IT-tjenester

IT-tjenestene er "ryggraden" i virksomheten. Målet er å tilby deg som privatkunde gode tjenester og et sted å forholde deg til når det kommer til data og datautstyr. Jeg tilbyr rådgivning, PC-bygging, opplæring, behovsanalyse, oppgradering, backup,service m.m...

Unik pakke hvor du som kunde har kjøpt PC-komponenter utifra mine anbefalinger. Det spiller ingen rolle hvor delene er kjøpt. I denne pakken får du muligheten til å lære hele prosessen fra kjøp av PC-komponenter til ferdig sammensatt PC. Dette er en fantastisk mulighet for deg dersom du er ny i gamet, og ønsker å komme i gang.

Kjøp en ny ferdigbygget PC hos meg, hvor vi sammen gjør en behovsanalyse for å lage den beste PC-pakken etter ditt behov og budsjett. Jeg ser dette som en naturlig del av PC-handelen, slik at det ikke tas noe ekstra betalt for denne tjenesten. Som standard følger vanlig reklamasjonsrett, du kan også velge å kjøpe med garanti som gir bedre vilkår. Les mer om garanti her.

"Service" er tjenesten for deg om du har problemer med den gamle PC-en din. Jeg tar imot maskinen, utfører feilsøking og evt feilretting. Etter første timen vet man litt mer om hva som må gjøres og hvor lang tid det tar. Jeg tar kontakt med deg før videre feilsøking, for å bli enige om det er verdt å reparere eller bestille ny PC. Om ny PC fra meg er ønskelig, tar vi ikke betalt for feilsøkingsoppdraget. :). PS. Feilsøking er kostnadsfritt ved reklamasjon eller Garanti.

For deg som ønsker nytt liv i den gamle PC-en, for å tilpasse PC-en for mer datakraft, eller til nye bruksområder. Det er to ulike prisklasser for enkel eller omfattende oppgradering til fast pris.

Dersom du ikke har backup av viktig informasjon på PC-en din, kan det være lurt å benytte seg av dette. Backup er ikke inkludert når det kommer til reklamasjon og garanti.

Trenger du informasjon og kunnskap? Hør med meg om jeg besitter den kunnskapen du trenger. Konsultasjon er kostnadsfritt ved kjøp av ny PC eller ved hjelp til å bygge pc.

Valgfri tjeneste ved kjøp av ny PC. Det fleste selger PC med garanti og baker det inn i prisen. Hos meg er det valgfritt, reklamasjon er nok for de fleste.

Ønsker du at jeg kommer en tur hjem til deg? Har du et problem med data og nettverk? Ønsker du at jeg installerer noe for deg? Da må du ta kontakt! Klarer jeg ikke å løse problemet, vil du kun få faktura på første timen, selv om jeg plundrer i mange timer. Kun tilgjengelig i Vestfold etter avtalt tid.

Ønsker du en av våre IT-tjenester? Ring eller benytt skjemaet under:

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

Denne e-posten blir sendt til salg@pcbyggeren.no

* All informasjonen er nødvendig for å registrere deg som kunde.